Personlig udvikling

Vil du gerne være en bedre udgave af dig selv og agere mere hensigtsmæssigt i din hverdag?

Personlig udvikling

Det kræver stort mod at arbejde med sig selv, og at få den selvindsigt, der gør det muligt at skabe personlig udvikling. At forstå baggrunden for din adfærd, og ikke mindst at forstå hvad din adfærd gør ved andre mennesker, kan være både svært og angstprovokerende, men også meget givende og befriende.

Personlig udvikling og selvudvikling handler først og fremmest om at forstå dig selv, forstå baggrunden for din adfærd og ikke mindst at forstå hvad din adfærd gør ved andre mennesker. Det kan være udfordrende at kigge indad og få øje på sider af dig selv som du ubevidst forsøger at fortrænge, men uden selvindsigt kan du ikke arbejde med personlig udvikling og styrke dine relationer til andre mennesker. Personlig udvikling er en både spændende og udfordrende rejse. Det kan styrke din livskvalitet, give dig kontrollen over dit liv, generelt understøtte din kompetenceudvikling og gøre op med lavt selvværd og manglende selvtillid.

Kender du det at du:

  • Er i tvivl om du har valgt den rigtige uddannelse eller det rigtige arbejde
  • Sætter dig mål, men hurtigt bliver umotiveret og det glider ud i sandet?
  • Reagerer uhensigtsmæssigt når du føler dig presset?
  • Føler at du har truffet forkerte valg, eller føler dig låst fast i en situation?
  • Tilbringer for meget tid med overspringshandlinger?
  • Har svært ved at tage dig sammen?

Hvad kan jeg hjælpe med:

Gennem terapi hjælper jeg dig med at tage styringen med dit liv, så du kan finde frem til dine styrker, kompetencer og værdier. Sammen vil vi arbejde os frem imod at du bliver bevidst om, hvornår du handler eller reagerer på en uhensigtsmæssig måde. At give dig øvelser så du standse op og iagttage dig selv, når du reagerer og handler på rygraden – så du kan vælge at gøre det du gerne vil i stedet for. Et forløb hos mig kan samtidig hjælpe dig til at du holder dig på sporet i tilstrækkeligt lang tid, til at bryde dit mønster og skabe en ny, god vane.